Werkvoorbereider | BIM - modelleur Elektrotechniek

Functieomschrijving

Bedrijfsgebouwen, scholen, woningen of zorgcomplexen. Wat onze klanten ook bouwen, verbouwen of renoveren, wij leveren de enovatieve elektrotechnische installatie die perfect bij de klant en de gebruikers past. Als BIM-modelleur / Werkvoorbereider zorg jij dat de realisatie daarvan tot in de puntjes is voorbereid. Ook nog een mooie werkplek met leuke collega's, wat wil je nog meer?


Dit ga je doen

Je overlegt met bouwpartners, maakt planningen, calculaties, technische tekeningen, werkinstructies en regelt de inkoop van materialen. Dat laatste betekent niet alleen dat je de bestellingen doet, maar ook dat je de contacten met leveranciers onderhoudt en de levertijden bewaakt.

Is je werk klaar na alle voorbereidingen? Niet bepaald. Want ondertussen komen er meer- en minderwerkaanvragen binnen, pas je werktekeningen aan of bestel je extra materialen. En daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor de monteurs die ‘buiten’ bezig zijn.

Als werkvoorbereider / BIM-modelleur heb jij precies in beeld welke partijen betrokken zijn bij het project en wanneer bijvoorbeeld de monteurs klaar moeten zijn, zodat andere vaklui vooruit kunnen. Zo ben jij de hele dag aan het organiseren. Hoe jouw dagen eruitzien? Onmogelijk te zeggen. Soms bel je met leveranciers of aannemers, vervolgens ga je – indien nodig - op locatie kijken om een situatie te beoordelen. Veel afwisseling dus!

Functievereisten

Jouw heldenstatus

Jij bent vooruitstrevend, praktijkgericht en organiseren is voor jou geen probleem. Daarnaast:

 • heb je minimaal een mbo4-opleiding elektrotechniek afgerond, aangevuld met vaktechnische cursussen;
 • is het fijn als je al enkele jaren ervaring hebt in een vergelijkbare functie;
 • ken je de normen en voorschriften zoals NEN 1010 en NEN 3140/50110;
 • ben je bekend met Stabicad (dat is mooi meegenomen).

Bij ons wil je werken

Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op E-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.

Dit krijg je van ons

 • goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • een goede pensioenregeling;
 • een mobiele telefoon (iPhone);
 • natuurlijk een reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • een team met fijne collega’s;
 • een persoonlijk loopbaanplan, volop ontwikkelmogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen.

Reageer nu!

Ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider / BIM-modelleur Elektrotechniek? Stuur je cv dan in via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp dan met Tom Scheenen (directeur) 06 22927770 of mail naar T.Scheenen@evansantvoort.nl

Voor bureaus: wij doen graag onze werving zelf en aan het ongevraagd toesturen van cv’s c.q. profielen, kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.