Servicemonteur Elektrotechniek

Functieomschrijving

De meeste mensen balen van een stroomstoring, maar jij niet. Als Servicemonteur kom je als een echte held in actie om storingen aan technische installaties op te sporen en te verhelpen. Daarbij ben je altijd klantvriendelijk, en op die manier ons ideale visitekaartje.


Dit ga je doen

Alles wat met elektro te maken heeft, komt op jouw pad. Dat varieert van kleine karweitjes zoals het aanleggen van een extra stopcontact, tot het controleren van installaties bij grote bedrijven. En het oplossen van storingen dus. Maar je doet nog meer. Want je verricht ook werkzaamheden in huurwoningen die nieuwe bewoners krijgen, zorgt voor de technische administratie in werkrapporten, voert inspecties en keuringen uit en verwerkt wijzigingen in schema’s en tekeningen.

Als Servicemonteur kom je overal. Bij mensen thuis, in kantoren, verzorgingstehuizen, noem maar op. Geen dag is hetzelfde. Soms werk je een aantal dagen aan één karwei, een andere keer heb je acht adressen op een dag. En dan sta je ook nog eens paraat voor storingen en draai je eens per zeven weken buiten normale werktijden mee in de storingsdienst. Gelukkig laat jij je niet gek maken. Hoe druk het ook is: jij blijft je werk doelgericht en met goede zin uitvoeren.

Je werkt meestal zelfstandig, maar staat er natuurlijk nooit alleen voor. Want bij vansantvoort enovatieve installaties staan we altijd voor elkaar klaar. Voor advies, of een extra paar helpende handen.

Functievereisten

Jouw heldenstatus

 • je hebt mbo4-werk- en -denkniveau;
 • je hebt minimaal 7 jaar ervaring als elektromonteur op het gebied van gebouwgebonden elektrotechnische installaties;
 • je bent representatief en behulpzaam;
 • je durft beslissingen te nemen en je kunt goed planmatig werken, organiseren en analyseren;
 • je woont in Noord-Brabant, in de omgeving van Berlicum / Rosmalen / Den Bosch / Schijndel / Den Dungen

Bij ons wil je werken

Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op E-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.


Dit krijg je van ons

 • goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • de mogelijkheid om parttime te werken;
 • vergoeding voor storingsdiensten;
 • bedrijfsauto voor zakelijk en woon-werkverkeer;
 • een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • een mobiele telefoon (iPhone) en iPad;
 • een persoonlijk loopbaanplan, volop doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen;
 • en niet te vergeten, een gezelllig team waarin alle leeftijden vertegenwoordigd zijn!

Reageer nu!

Ben jij onze nieuwe Servicemonteur Elektrotechniek? Stuur je cv dan in via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp dan met Tom Scheenen (directeur) 06 22927770 of mail naar T.Scheenen@evansantvoort.nl

Voor bureaus: wij doen graag onze werving zelf en aan het ongevraagd toesturen van cv’s c.q. profielen, kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.