Projectleider Service & Onderhoud Elektrotechniek

Functieomschrijving

Stroop je mouwen maar op, want als projectleider Service & Onderhoud breng jij onze afdeling S&O naar een hoger level. Tevreden klanten door soepel uitgevoerde projecten met een gezellig team, dat is jouw doel. En als projectleider S&O ben jij niet alleen een leider, maar ook een krachtig inspirator en motivator voor je teamleden.


Dit ga je doen

De totale ontwikkeling van de afdeling Service & Onderhoud is jouw uitdaging. Dit doe je natuurlijk niet alleen, dit doe je samen met je afdeling met 1 werkvoorbereider, 2 servicecoördinatoren en een groep zelfstandige monteurs. Jij bent dan ook bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van jouw team.


Jij stuurt de juiste mensen aan om te zorgen dat alle benodigde calculaties en offertes op de juiste manier bij de klant komen en zorgt natuurlijk voor een efficiënte inzet van personeel. Een stukje werkvoorbereiding of planning oppakken als de werkvoorbereider hulp kan gebruiken? No problem! Werken in een team en voor elkaar klaarstaan is wat het vak van projectleider zo mooi maakt. Jij bent weliswaar verantwoordelijk, maar je kunt niet vaak genoeg benadrukken dat het werk gezamenlijk wordt uitgevoerd. Ook bewaak je - met haviksogen - de financiële voortgang en budgetten en zie je erop toe dat we steeds weer voldoen aan de kwaliteitseisen, richtlijnen en bedrijfsregels.


Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Je beantwoordt eventuele vragen, en – belangrijker nog – je betrekt de klant nauwgezet bij de voortgang van de werkzaamheden en zorgt voor blije klanten, want dat vinden we belangrijk. In goede én in minder goede tijden. Want natuurlijk krijg je uitdagingen voor je kiezen. Het structurele personeelstekort in de bouw bijvoorbeeld. Een planning maken is dan ook niet altijd even makkelijk maar jij zorgt ervoor dat de planning wordt nageleefd en overlegt met jouw servicecoördinatoren, collega-projectleiders en werkvoorbereiders en komt altijd met een passende oplossing.Vereisten

Jouw heldenstatus

 • je hebt mbo4+- (bijvoorbeeld MIT- of HIT- Elektrotechniek) of hbo-niveau, aangevuld met op vaktechniek toegespitste cursussen;
 • je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • je kunt bent ondernemend en kunt snel en goed schakelen;
 • je bent verantwoordelijk en neemt makkelijk beslissingen, waarbij je het bedrijfsbelang nooit uit het oog verliest;
 • plannen en organiseren kun jij als de beste;
 • bekendheid met Syntess Atrium is mooi meegenomen, maar geen must;
 • je bent een echte coach en weet medewerkers te motiveren.

Bij ons wil je werken

Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op E-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.


Je werkt vanuit een van onze S&O kantoortuin, waar je zit met de Werkvoorbereider en de Servicecoördinatoren. De sfeer daar is super, aldus je toekomstige collega’s. Vang je een discussie op over een probleem waar jij de oplossing voor hebt? Roep maar! Wij zijn dol op samenwerking en staan open voor ieders ideeën.


Dit krijg je van ons

 • goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring en conform het cao voor de Technisch Installatiebedrijf;
 • een goede pensioenregeling;
 • een auto van de zaak, ook voor privégebruik;
 • een mobiele telefoon (iphone) en iPad;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • een persoonlijk loopbaanplan, volop ontwikkelmogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen;
 • een organisatie met 50 medewerkers waarbij veel gezelligheid en de mens centraal staat.


Reageer nu!

Ben jij onze nieuwe Projectleider Service & Onderhoud Elektrotechniek? Ben jij onze nieuwe Servicemonteur Elektrotechniek? Stuur je cv dan in via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp dan: Jos van Schijndel (Algemeen directeur) 06 – 535 25 812!


Voor bureaus: wij doen graag onze werving zelf en aan het ongevraagd toesturen van cv’s c.q. profielen, kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.