Projectleider Projecten Elektrotechniek

Functieomschrijving

Stroop je mouwen maar op, want als projectleider leid jij de meest uiteenlopende elektrotechnische projecten in goede banen. Van nieuwbouw tot renovatie en van transformatie tot verbouw: wij realiseren enovatieve installaties die van toegevoegde waarde zijn.

Dit ga je doen

Jij bent hét aanspreekpunt voor de klant. Soms is dat een aannemer, een andere keer een onderaannemer of eindgebruiker. Je beantwoordt eventuele vragen, adviseert, en – belangrijker nog – je betrekt de klant nauwgezet bij de voortgang van de werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor hen en je ziet commerciële mogelijkheden en kansen. Je bent met name bezig met B2B en je hebt veel contact met onderaannemers. Je probeert dan ook bij netwerkevents, een relatie op te bouwen met (potentiële) klanten. Je bent zowel bezig met (grote) utiliteitsprojecten als met woningbouwprojecten. 

Verder houd je je bezig met de totale begeleiding van onze projecten: je verricht kwaliteitscontroles, verzorgt de benodigde calculaties en offertes, leidt bouw- en werkvergaderingen en zorgt voor een efficiënte inzet van personeel. Vanzelfsprekend ben je ook verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële voortgang en budgetten en zie je erop toe dat we steeds weer voldoen aan de kwaliteitsnormen, richtlijnen en bedrijfsregels.

Werken in een team en voor elkaar klaarstaan is wat het vak van projectleider zo mooi maakt. Jij bent weliswaar verantwoordelijk, maar je kunt niet vaak genoeg benadrukken dat het werk gezamenlijk wordt uitgevoerd. 


Functievereisten

Jouw heldenstatus

 • je hebt een hbo-niveau of mbo4+ (bijvoorbeeld MIT-Elektrotechniek), aangevuld met op vaktechnieken toegespitste cursussen;
 • je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • je bent stressbestendig, ondernemend, besluitvaardig en kunt snel en goed schakelen;
 • je bent commercieel ingesteld en ziet mogelijkheden en maakt er ook gebruik van;
 • bekendheid met Syntess Atrium is mooi meegenomen maar geen must;
 • je bent een echte motivator en coach voor jouw teamleden.

Bij ons wil je werken

Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op E-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.


Je werkt vanuit een van onze kantoortuinen, waar je zit met de werkvoorbereiders, calculators en andere projectleiders. De sfeer daar is super, aldus je toekomstige collega’s. Vang je een discussie op over een probleem waar jij de oplossing voor hebt? Roep maar! Wij zijn dol op samenwerking en staan open voor ieders ideeën.


Dit krijg je van ons

 • goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • een goede pensioenregeling;
 • auto van de zaak, ook voor privégebruik natuurlijk;
 • een mobiele telefoon (iPhone) en iPad;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • een team met fijne collega’s;
 • een persoonlijk loopbaanplan, volop ontwikkelmogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen;
 • een organisatie met 50 medewerkers waarbij veel gezelligheid en de mens centraal staat.

Reageer nu!
Ben jij onze nieuwe Projectleider Projecten Elektrotechniek? Stuur je cv dan in via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp dan: Jos van Schijndel (Algemeen directeur) 06 – 535 25 812!


Voor bureaus: wij doen graag onze werving zelf en aan het ongevraagd toesturen van cv’s c.q. profielen, kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Delen in je netwerk mag natuurlijk wel!