Onderhoudsmonteur Elektrotechniek - Den Bosch (vaste locatie)

Functieomschrijving

Als Onderhoudsmonteur gebouwgebonden installaties ben jij de hele week bij dezelfde klant waar jij de meest uiteenlopende elektrotechnische uitdagingen oppakt. Jij bent klantvriendelijk en vindt het leuk om een échte band op te bouwen met de klant.

Dit ga je doen

Alles wat met elektro te maken heeft, komt op jouw pad. Dat varieert van kleine karweitjes zoals het aanleggen van een extra stopcontact tot het vervangen van een verdeelkast, uitbreiden of aanleggen van het toegangscontrole systeem, inbraaksysteem en datanetwerk. Dit alles bij één klant. Een scholengemeenschap in Den Bosch. Jij bent dan ook echt een manusje van alles en elektrotechniek heeft nog weinig geheimen voor jou.

Je werkt meestal zelfstandig, maar staat er natuurlijk nooit alleen voor. Want bij vansantvoort enovatieve installaties staan we altijd voor elkaar klaar. Dat betekent dan ook voor complexe zaken je collega’s of specialistische bedrijven kunt inschakelen voor advies of een extra helpende hand.

En ook best fijn, storingsdienst is niet van toepassing in deze functie, jouw werkdagen zijn gewoon dus gewoon van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 16:30.

Functievereisten

Jouw heldenstatus

 • je hebt minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • je hebt minimaal 10 jaar ervaring als elektromonteur/servicemonteur op het gebied van gebouwgebonden elektrotechnische installaties;
 • je bent communicatief en gaat gemakkelijk met mensen om;
 • je bent representatief en behulpzaam;
 • je woont in Noord-Brabant, in de omgeving van Den Bosch.

Bij ons wil je werken

Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op E-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.

Dit krijg je van ons

 • goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • een mobiele telefoon (iPhone) en iPad;
 • een persoonlijk loopbaanplan, volop doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen;
 • en niet te vergeten, een gezellig team waarin alle leeftijden vertegenwoordigd zijn!

Reageer nu!

Ben jij onze nieuwe Onderhoudsmonteur Elektrotechniek? Stuur je cv dan in via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp dan: Jos van Schijndel (Algemeen directeur) 06 – 535 25 812!

Voor bureaus: wij doen graag onze werving zelf en aan het ongevraagd toesturen van cv’s c.q. profielen, kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.