Leidinggevend monteur Elektrotechniek

Functieomschrijving

Je bent maar wát trots op de projecten waar jij als leidinggevend elektromonteur je steentje aan bijdraagt. En terecht. Want door jouw manier van leidinggeven werken de monteurs als een goed geoliede machine samen. Daarmee ben je een belangrijke schakel tussen het projectteam en de projectleider. En ondertussen steek je zelf de handen uit de mouwen en werk je mee aan de realisatie en installatie van de elektrotechnische installaties.


Dit ga je doen

Samen met je team kom je in actie tijdens alle fases van de bouw. Bedrading, schakelmateriaal, apparatuur: jullie installeren het aan de hand van technische tekeningen. Als leidinggevend monteur elektrotechniek bewaak je de planning, woon je bouwvergaderingen bij en zorg je voor de bestelvoorbereiding en het aanvragen van materialen. Ook niet onbelangrijk: jij bent de persoon die aangeeft hoeveel mankracht je nodig hebt bij de klus. En je trekt aan de bel bij de projectleider als deadlines niet gehaald dreigen te worden en je extra handjes nodig hebt.

In deze veelzijdige functie stuur je je collega-monteurs aan, variërend van leerlingen tot ervaren vaklui. Als het mogelijk is werk je mee met je team, maar het komt ook voor dat het zo druk is dat je vooral administratieve en organisatorische zaken afhandelt. Voor jou geen probleem, want jij vindt niets fijner dan veel afwisseling in je werk. Daarnaast geniet je van de vrijheid, van het vele buiten werken en natuurlijk van waar het allemaal om draait: met andere vaklui projecten maken.

Je vak wordt alleen maar uitdagender, mooier en gevarieerder. Bijvoorbeeld vanwege de steeds intelligentere domotica systemen in woningen. Prachtig toch, die continue uitdaging en innovatie?

Functievereisten

Jouw heldenstatus

  • je hebt minimaal een mbo3-, maar bij voorkeur een mbo4-diploma;
  • je hebt minstens 5 jaar ervaring als elektromonteur in woningbouw of utiliteit;
  • collega’s aansporen en motiveren is voor jou een tweede natuur;
  • planmatig werken gaat bij jou als vanzelf en je bent organisatorisch sterk.


Bij ons wil je werken

Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op E-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.


Dit krijg je van ons

  • goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een vergoeding voor de reistijd van en naar projecten;
  • een goede pensioenregeling;
  • een mobiele telefoon (iPhone);
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • een persoonlijk loopbaanplan, volop doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen.


Reageer nu!

Ben jij onze nieuwe Leidinggevend Monteur Elektrotechniek? Stuur je cv dan in via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp dan met Tom Scheenen (directeur) 06 22927770 of mail naar T.Scheenen@evansantvoort.nl

Voor bureaus: wij doen graag onze werving zelf en aan het ongevraagd toesturen van cv’s c.q. profielen, kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.