Elektromonteur | Monteur Elektrotechniek

Functieomschrijving

Je bent maar wát trots op de projecten waar jij als Elektromonteur je steentje aan bijdraagt. En terecht. Want door jouw manier van (samen)werken maken wij de mooiste projecten. Je bent bezig met de meest uiteenlopende elektrotechnische installaties en dat betekent; geen dag is hetzelfde.


Dit ga je doen

Jij komt in actie tijdens alle fases van het bouwproces. Aan de hand van technische tekeningen, installeer en realiseer jij verschillende elektrotechnische installaties, van aanleg tot ingebruikstelling. Jij bent zelfsturend en gaat planmatig te werk. Jouw leidinggevende is vaak de projectleider en je hebt regelmatig overleg met de werkvoorbereiders.

Tijdens jouw werkzaamheden werk je dan ook veel samen met verschillende collega’s, van leerling monteurs tot zeer ervaren monteurs. Kennisdelen vinden wij dan ook heel belangrijk. Zo worden we, met elkaar, elke dag een beetje beter.

Jij geniet van de vrijheid, van het vele buiten werken en natuurlijk van waar het allemaal om draait: met andere vaklui een klus klaren. Je vak wordt alleen maar uitdagender, mooier en gevarieerder. Bijvoorbeeld vanwege de ontwikkeling van nieuwe technieken. Prachtig toch, die continue uitdaging en innovatie?


Functievereisten

Jouw heldenstatus

 • je hebt een mbo3- of mbo4-diploma elektrotechniek;
 • je hebt minstens 3 jaar ervaring als elektromonteur in woningbouw en/of utiliteit;
 • planmatig werken gaat bij jou als vanzelf en kwaliteit vind je heel belangrijk;
 • je woont in de regio van Den Bosch / Rosmalen / Oss / Veghel en omgeving.

Bij ons wil je werken

Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op E-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.


Dit krijg je van ons

 • goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • vergoeding voor woon-werkverkeer en een vergoeding voor de reistijd van en naar projecten;
 • een mobiele telefoon (iphone);
 • een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • een persoonlijk loopbaanplan, volop doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen;
 • een organisatie met 50 medewerkers waarbij veel gezelligheid en veel wordt geïnvesteerd in jouw loopbaan.

Reageer nu!

Ben jij onze nieuwe Elektromonteur? Upload dan je cv. Heb je nog vragen of heb je geen cv? Bel of WhatsApp dan met Tom Scheenen (directeur) 06 22927770 of mail naar T.Scheenen@evansantvoort.nl


Voor bureaus: wij doen graag onze werving zelf en aan het ongevraagd toesturen van cv’s c.q. profielen, kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.