BBL Monteur Elektrotechniek | Leerling elektromonteur

Functieomschrijving

Wil je alles leren wat met elektro te maken heeft? Elk jaar leiden wij leerlingen elektrotechniek op die graag willen werken en leren (BBL-traject). Dit kan op niveau 2, 3 of 4. je gaat één dag in de week naar school en je gaat vier dagen in de week in de praktijk aan de slag bij de mooiste projecten van villa’s tot grote nieuwbouwprojecten. Zo leer je bij ons, écht alles.


Dit ga je doen

Alles wat met elektro te maken heeft, komt op jouw pad. Als monteur in opleiding werk je onder leiding van een ervaren monteur en ontvang je praktijkbegeleiding. Je assisteert hem bij bij de aanleg van een elektrotechnische installaties, van het aanleggen van een stopcontact tot grotere klussen. Als je al enkele ervaring hebt en niveau 2 en/of 3 succesvol hebt afgerond, dan ga je tijdens de opleiding, indien mogelijk, ook eigen projecten maken.


Jouw heldenstatus

  • je hebt een VMBO opleiding Elektrotechniek afgerond en je wilt gaan starten (of bent al gestart) met een opleiding tot elektromonteur, 1e monteur of technicus;
  • jij bent gedreven en wilt graag meer leren over elektrotechniek.

Functievereisten

Bij ons wil je werken

Een installateur met lef. Die innovatieve installaties op E-gebied realiseert. Dat is vansantvoort enovatieve installaties. Onze klanten zien ons maar wat graag komen. De reden? Dat zijn onze mensen. Stuk voor stuk helden in hun vakgebied, net als jij. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je nog steeds. Korte lijntjes, een platte organisatie en alle aandacht voor elkaar. Zo vinden we het belangrijk en leuk om met zijn allen de week af te sluiten met een drankje en hapje erbij. Kenmerkend is onze nuchtere Brabantse aanpakkersmentaliteit. Pas jij daarbij? Dan gaan bij ons alle deuren voor je open.


Dit krijg je van ons

  • een salaris op cao-niveau met een arbeidsovereenkomst van 40 uur per week (je schooldag wordt dus bij ons doorbetaald!);
  • je studiekosten worden 100% door ons vergoed en ondergebracht in een studieovereenkomst;
  • vergoeding voor woon-werkverkeer en een vergoeding voor de reistijd van en naar projecten;
  • een mobiele telefoon (iPhone);
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • wekelijkse studiebegeleiding vanuit ons door een docent elektrotechniek, goede begeleiding van ervaren praktijkopleiders;
  • en misschien wel het belangrijkste, een goede werksfeer met leuke collega’s waarin je leert terwijl je aan het werk bent.

Reageer nu!

Ben jij onze nieuwe Leerling Monteur Elektrotechniek? Stuur je CV dan in via de sollicitatiebutton of bel/WhatsApp ons eventjes. Heb je nog vragen? Bel of WhatsApp dan met Tom Scheenen (directeur) 06 22927770 of mail naar T.Scheenen@evansantvoort.nl!

Voor bureaus: wij doen graag onze werving zelf en aan het ongevraagd toesturen van cv’s c.q. profielen, kunnen dan ook geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend. Delen in je netwerk mag natuurlijk wel!